استراتژی های جریان نقدینگی برای شرکت های ساختمانی


6 دقیقه مطالعه

9 جولای 2024

AdobeStock_214169226 (1)

جریان نقدی مایه حیات هر کسب و کاری است. جریان نقدی سالم برای عملیات مداوم، رشد و موفقیت حیاتی است.

خوراکی های کلیدی

  • بهبود جریان نقدینگی برای مشاغل ساختمانی: حدود 90٪ مشاغل ساختمانی بیش از بودجه هستند. بنابراین، ضروری است که هزینه‌های غیرمنتظره و تغییرات را در برآوردهای اولیه خود در نظر بگیرید، توافق‌هایی برای کمک به تامین مالی افزایش هزینه‌ها داشته باشید، و پس از اتمام کار، مبلغ مناسبی را صورت‌حساب بگیرید…

  • درک کنید که زمان پول است: دانستن هزینه های واقعی شما در یک تجارت مبتنی بر خدمات که در آن نیروی کار معمولاً بزرگترین هزینه شماست ضروری است. در ساخت و ساز، شما باید مواد مستقیم، نیروی کار مستقیم و غیر مستقیم و سایر هزینه های غیرمستقیم (هزینه های عملیاتی) خود را پیگیری کنید. در حالی که آسان است

  • بهترین روش های کسب و کار خود را برای جریان نقدینگی ایجاد کنید: مدیریت موثر جریان نقدی می تواند به معنای واقعی کلمه باعث ایجاد یا شکست کسب و کار ساختمانی شما شود، و به همین دلیل ضروری است که یک سیستم پشتیبان ایجاد کنید که به شما کمک کند مدیریت و پیش بینی جریان نقدی را با انواع بهترین شیوه های جریان نقدی بهبود بخشد.

در مقایسه با مشاغل در سایر صنایع، شرکت‌های ساختمانی با چالش‌های منحصر به فردی در مدیریت جریان نقدی مواجه هستند و اگر کمبود جریان نقدی با مدیریت صحیح جریان نقدی کاهش نیابد، جریان نقد ضعیف می‌تواند فاجعه‌بار باشد.

رشد کسب‌وکار در شرکت‌های ساختمانی نیازمند گزارش‌های خاص صنعت است. 2024 را به سودآورترین سال خود تبدیل کنید. امروز با یک متخصص رشد صحبت کنید.

آشنایی با مبانی جریان نقدی در صنعت ساخت و ساز

جریان نقدی چیست؟

اصطلاح “جریان نقدی” به مقدار خالص پولی که در یک لحظه معین وارد و خارج از کسب و کار شما می شود، اشاره دارد. جریان نقدی معمولاً با استفاده از صورت جریان نقدی ارزیابی می شود که مقدار خالص پولی را که در یک دوره مالی مشخص به داخل و خارج از کسب و کار شما جریان می یابد، نشان می دهد. .

جریان نقدی مثبت به این معنی است که در طول دوره مالی، پول بیشتری نسبت به خارج از شرکت به شرکت سرازیر شده است، در حالی که جریان نقدی منفی به این معنی است که پول نقد بیشتری از شرکت خارج شده تا به شرکت. اگر صورت جریان وجوه نقد ارزش صفر را نشان دهد، همان مقدار پولی که از کسب و کار خارج شده است وارد کسب و کار شده است.

فرمول جریان نقدی

شما می توانید از انواع فرمول های جریان نقدی برای محاسبه و ارزیابی جریان نقدی شرکت خود با استفاده از صورت جریان نقدی آن استفاده کنید.

  • جریان نقدی = (وجه نقد حاصل از فعالیت‌های عملیاتی +/- وجه نقد حاصل از فعالیت‌های سرمایه‌گذاری +/- وجه نقد حاصل از فعالیت‌های تامین مالی) / (موجودی نقدی اولیه)
  • جریان نقدی رایگان = درآمد خالص + استهلاک یا استهلاک – تغییر در سرمایه در گردش – مخارج سرمایه
  • جریان نقدی عملیاتی = درآمد عملیاتی + استهلاک یا استهلاک – مالیات + تغییر در سرمایه در گردش

درک چالش های جریان نقدی و بهبود جریان نقدی برای مشاغل ساختمانی

وقتی نوبت به مدیریت جریان نقدی می رسد، کسب و کارهای ساختمانی با چالش های متعددی مواجه می شوند از جمله:

  • فصلی بودن – فصلی بودن در شرکت‌های ساختمانی می‌تواند منجر به کمبود جریان نقدی در طول فصل خارج از فصل شود، زمانی که شما هنوز در حال فعالیت هستید اما مشاغل کمتری دارید و پول کمتری به سمت کسب‌وکار جریان می‌یابد.
  • تغییر سفارشات – تغییرات در یک پروژه در حین کار اجتناب ناپذیر است. با این حال، این تغییرات اغلب بر دامنه کار تأثیر می گذارد، می تواند هزینه ها را بالاتر از بودجه اولیه افزایش دهد، و به سرعت باعث می شود شرکت شما پول نقد کافی برای مدیریت تغییر را نداشته باشد.
  • برآوردها و بودجه – درباره 90 درصد مشاغل ساختمانی بیش از بودجه است. بنابراین، ضروری است که هزینه‌های غیرمنتظره و تغییرات را در برآوردهای اولیه خود در نظر بگیرید، توافق‌هایی برای کمک به تأمین مالی افزایش هزینه‌ها داشته باشید و پس از اتمام کار، مبلغ مناسبی را صورت‌حساب بفرستید.
  • تورم – تورم باعث کاهش ارزش پول موجود در کسب و کار شما برای خرج کردن در عملیات می شود. در نتیجه هزینه های شما افزایش می یابد زیرا هر دلار قدرت خرج کمتری دارد.
  • زنجیره تامین مواد – مشکلات زنجیره تامین همچنین می تواند منجر به افزایش تقاضا برای مواد شود که می تواند به سرعت هزینه های شما را افزایش دهد. علاوه بر این، مشکلات زنجیره تامین می تواند کار شما را به تاخیر بیاندازد، مدت زمان انجام کار را طولانی تر کند و تکمیل کار و پرداخت شما را به تاخیر بیاندازد.

10 استراتژی مدیریت جریان نقدی موثر برای مشاغل ساختمانی

1. درک آنچه در معرض خطر است: اهمیت بهینه سازی جریان نقدی

مدیریت جریان نقدی می تواند یک فرآیند پیچیده و استرس زا باشد، بنابراین شما باید انگیزه مناسبی برای مدیریت جریان نقدی خود داشته باشید و مراقب آن باشید. درک اینکه مدیریت ضعیف جریان نقدی برای بقای کسب و کار شما ضروری است، باید انگیزه لازم را برای شروع بهبود مدیریت جریان نقدی خود فراهم کند.

جریان نقدی سالم برای ایجاد حقوق و دستمزد، پوشش مواد و هزینه‌های فروشنده، پرداخت به پیمانکاران، روشن نگه داشتن چراغ‌های دفترتان، بیمه ماندن و پرداخت پول به سرمایه‌گذاران علاوه بر رشد و گسترش کسب‌وکارتان ضروری است. در نتیجه، استراتژی مدیریت جریان نقدی شما جزء ضروری در هر جنبه از استراتژی و عملیات کلی کسب و کار شما است.

2. محدود کردن هزینه

این ممکن است بدیهی به نظر برسد. پس انداز پول برای کسب و کار شما خوب است. البته شایان ذکر است که شیوه های مخارج محافظه کارانه نیز برای یک استراتژی خوب مدیریت جریان نقدی حیاتی هستند. هرچه کمتر خرج کنید، پول کمتری از کسب و کارتان خارج می شود و اعداد جریان نقدی شما سالم تر خواهند بود.

3. درک کنید که زمان پول است

دانستن هزینه های واقعی شما در یک تجارت مبتنی بر خدمات که در آن نیروی کار معمولاً بزرگترین هزینه شماست ضروری است. در ساخت و ساز، شما باید مواد مستقیم، نیروی کار مستقیم و غیر مستقیم و سایر هزینه های غیرمستقیم (هزینه های عملیاتی) خود را پیگیری کنید. در حالی که محاسبه رسیدها برای میخ، پیچ، چوب، چکش، کلاه سخت و سایر تجهیزات آسان است، پیگیری زمان کارمندان و نحوه گذراندن آن در حین و خارج از کار دشوارتر است. در نتیجه، ردیابی دقیق زمان برای درک هزینه های واقعی شما ضروری است، زیرا در یک تجارت مبتنی بر خدمات، پول زمان است. زمان بیشتر در یک کار نشان دهنده هزینه بالاتر و هزینه های بیشتر در یک کار معمولاً نشان دهنده زمان بیشتری است که در آن کار صرف می شود.


6 KPI برتر برای شرکت های ساختمانی.

کارت امتیازی AEC™️: تنها کارت امتیازی KPI که منحصراً برای صنعت ساخت و ساز طراحی شده است.

[FREE DOWNLOAD]


هنگامی که یک سیستم موثر برای ردیابی زمان کارمند پیاده سازی می کنید، بهتر می توانید هزینه های نیروی کار را به مشاغل خاص اختصاص دهید و اطمینان حاصل کنید که کنترلی بر حاشیه سود، ROI و هزینه های هر شغل یا مشتری دارید. این به شما کمک می کند تا قیمت و تخمین های خود را بهینه کنید و همچنین به شما امکان می دهد دسته های خاصی از کار را برای سودآوری ارزیابی کنید.

4. قیمت های خود را بهینه کنید

وقتی هزینه های واقعی خود را درک کردید و یک سیستم ردیابی زمان خوب ایجاد کردید، می توانید قیمت های خود را بهینه کنید و مطمئن شوید که حاشیه سود سالمی را در پیشنهادهایی که می دهید و برآوردهایی که به مشتریان ارائه می دهید ایجاد می کنید. قیمت‌های بهینه تضمین می‌کند که با هر شغلی که انجام می‌دهید، پول بیشتری به سمت کسب‌وکارتان سرازیر می‌شود و جریان نقدی شما را بهبود می‌بخشد.

بیشتر بخوانید: ترسو قیمت گذاری نباشید! اینو تحت کنترل بگیر…

5. در مورد شرایط قرارداد بهتر مذاکره کنید

چه قرارداد کاری باشد و چه قراردادی با فروشنده، تامین کننده یا پیمانکار فرعی، باید متن را بخوانید. قراردادهای اهرمی را به نفع کسب و کار خود ببندید. قراردادها را به طور کامل بخوانید و مذاکره کنید تا مطمئن شوید که شرایط پرداخت و زمان بندی مطلوبی دارید که برای شما مناسب است.

بیشتر بخوانید: با Sage Intacct برای مشاغل ساختمانی هوشمندتر پیشنهاد دهید

6. حساب های دریافتنی را خودکار کنید

زمان پول است، و شما نباید برای اطمینان از اینکه شرکتتان برای کاری که انجام داده است، دستمزد دریافت می کند، وقت بگذارید. اتوماسیون مدیریت حساب های دریافتنی شما با ارسال خودکار صورتحساب ها و ارائه چندین روش پرداخت به مشتریان، به بهبود جریان نقدی کمک می کند. این کمک می کند تا اطمینان حاصل شود که مشتریان شما طبق وعده داده شده به موقع به شما پرداخت می کنند. همچنین به این معنی است که از پرداخت های دیرهنگام مطلع خواهید شد تا بتوانید فوراً برای حفظ جریان نقدینگی به شرکت ساختمانی خود اقدام کنید.

7. بر جریان های درآمدی قوی تمرکز کنید

تمام هزینه های خود را به مشاغل و مشتریان خاص دسته بندی و تخصیص دهید تا بتوانید صورت سود و زیان را بر اساس کلاس تهیه کنید. وقتی به مشاغل، مشتریان یا دسته‌بندی مشاغل و مشتریان نگاه می‌کنید، بهتر می‌توانید جریان درآمد خود را از نظر سودآوری ارزیابی کنید. ممکن است تعجب کنید اگر متوجه شوید که یک نوع یا دامنه شغلی خاص یا دسته خاصی از مشتریان برای شما بیش از ارزش آن هزینه دارد یا اینکه سایر مشاغل یا مشتریان حاشیه سود به طرز شگفت انگیزی ایجاد می کنند. هنگامی که می توانید از اقتصاد واحد برای ارزیابی جریان های درآمد خود به این روش استفاده کنید، می توانید تمرکز شرکت ساختمانی خود را بر روی انواع مشاغل و مشتریانی که بیشترین سود را برای کسب و کار شما دارند هدایت کنید، به طور کلی سود را افزایش دهید و جریان نقدی خود را بهبود بخشید.

8. همیشه یک قدم جلوتر باشید

پیش بینی جریان نقدی باید یک فرآیند معمول در استراتژی مدیریت جریان نقدی شما باشد. با پیش بینی، از داده های مالی تاریخی علاوه بر پیش بینی درآمد و هزینه برای پیش بینی جریان نقدی آینده خود استفاده می کنید. (هرچه مدت زمان بیشتری جریان نقدی را دنبال کنید، پیش بینی های شما دقیق تر خواهد بود.)

با پیش‌بینی جریان نقدی، می‌توانید کمبودهای بالقوه جریان نقدی را پیش‌بینی کنید، و به شما زمان کافی برای اجرای استراتژی‌ها و ایجاد تغییرات برای جلوگیری از کمبود و عملیاتی نگه داشتن کسب‌وکارتان می‌دهد.

9. برای روزهای بارانی چتر داشته باشید

هر شرکت ساختمانی باید برنامه ای برای مدیریت کمبود جریان نقدی داشته باشد. این می تواند به شکل یک حساب پس انداز تجاری باشد که برای رفع کمبود جریان نقدی، تزریق جریان نقدی سرمایه گذار، یا یک خط اعتباری گردان در بانک شما در نظر گرفته شده است.

10. به مشکلات بزرگتر رسیدگی کنید

اگر تصمیم دارید برای مدیریت کمبود جریان نقدی بدهی بپذیرید، مطمئن شوید که می‌توانید هزینه‌های افزایش‌یافته (بهره و بازپرداخت آتی) را مدیریت کنید. علاوه بر این، مطمئن شوید که برنامه خوبی برای بازپرداخت بدهی دارید که باعث کمبود جریان نقدی دیگری در آینده نمی شود. به عبارت دیگر، مطمئن شوید که از بدهی برای قرار دادن باند روی زخم گلوله استفاده نمی کنید. اگر کمبود جریان نقدی دارید، باید دلیل آن را بدانید و تعیین کنید که آیا کمبود یک مسئله موقت، یک بار مصرف است یا یک مشکل سیستمی در تجارت شما.

بهترین شیوه های کسب و کار خود را برای جریان نقدی با حسابداری برون سپاری برای شرکت های ساختمانی ایجاد کنید

مدیریت موثر جریان نقدی می تواند به معنای واقعی کلمه باعث ایجاد یا شکست کسب و کار ساختمانی شما شود، و به همین دلیل ضروری است که یک سیستم پشتیبان ایجاد کنید که به شما کمک کند مدیریت و پیش بینی جریان نقدی را با انواع بهترین شیوه های جریان نقدی بهبود بخشد.

به همین دلیل است که توصیه می‌کنیم با یک ارائه‌دهنده حسابداری برون‌سپاری که تجربه زیادی در کار با شرکت‌های ساختمانی دارد، همکاری کنید. ارائه دهندگان خدمات حسابداری مشتری باتجربه از نکات و نکات شرکت های ساختمانی، چالش های منحصر به فرد آنها و انواع فرصت هایی که می توان در صنعت استفاده کرد را درک می کنند.

در GrowthForce، ما با مشتریان خود کار می کنیم و تیم، ابزار و فناوری (یعنی قدرتمند) را در اختیار آنها قرار می دهیم. نرم افزار حسابداری و برنامه های یکپارچه) که می تواند به آنها کمک کند تا جریان نقدی خود را کنترل کنند، استراتژی مالی خود را تقویت کنند و کسب و کار خود را به سطح بعدی ارتقا دهند.

ناامیدی ناشی از وضعیت مالی نادرست اینجا به پایان می رسد. با یک متخصص صحبت کنید.



دیدگاهتان را بنویسید